Élő Közvetítés | Online Stream

2018 téli olimpia élőben online stream élőben

 Téli olimpia megnyitó ünnepsége élőben

  Live online stream közvetítés

2018 pjongcsang olimpia élőben online stream élőben
Szurkoljunk együtt a magyaroknak egy bíztató "tetszik"-el >>   

Véget ért a megnyitó, Téli olimpia, Pjongcsang (Pjhongcshang) 2018

2018 február 9. 12:00 | Internetes közvetítés | olimpia online livestreamM4 Sport TV élő online stream


megnyitó ünnepség Player pjongcsang teli olimpia közvetítés online stream

Most megy az M4 Sport Televízión

Nézőszám: live stream olympic

Ajánlja ismerőseinek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!


Oszd meg másokkal is amit nézel
Kedden eldőlt, hogy a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók csapat tagjai kihagyják a megnyitót, mivel akkorra kaptak edzésidőpontot. Az 1500-as számban érdekelt sportolóink már az első hivatalos, szombati versenynapon érdekeltek lesznek. Ezzel kapcsolatban Bánhidi Ákos csapatmenedzser elmondta, egyéniben körvonalazódott a kép, hogy kik indulnak, de a kihirdetéssel megvárják a csütörtök 18 órás határidőt. A női váltó összeállítását tekintve viszont úgy fogalmazott, még vannak nyitott kérdések. Az valószínűsíthető, hogy szombaton férfi 1500 méteren a három magyar induló közül kettő Liu Shaoang és bátyja, Liu Shaolin Sándor lesz, míg a női 500 méter két magyar résztvevője közül Jászapáti Petra az egyik.

Biztosan nagyszerű élmény és felemelő pillanat lenne a sportolók számára. Gondolkoztunk is azon, hogy akik nem szerepelnek szombaton, azok elmehessenek az eseményre annak ellenére, hogy órákat kellene a fagyos időben ácsorogniuk, de az élet máshogy akarta

mondta Bánhidi Ákos arra vonatkozóan, hogy a játékok pénteki nyitóünnepségén nem lesz jelen a rövidpályás gyorskorcsolyázók csapata. Megjegyezte, hogy mind a verseny helyszínén, mind a gyakorló jégcsarnokban kiváló a jég minősége, bár előbbi létesítményben mostanra kissé romlott, mivel együtt használják a műkorcsolyázókkal, akiknek a puhább felület a jobb. A magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók érmes reményekkel érkeztek Dél-Koreába, ugyanis az elmúlt három világbajnokságon összesen kilenc érmet nyertek, és mindegyik eseményen legalább kettőt, köztük egy aranyat Liu Shaolin Sándor révén.

Észak- és Dél-Korea megegyezett arról, hogy sportolóik együtt vonulnak be a nyitóünnepségen, illetve közös női jégkorong-válogatottat indítanak a februári phjongcshangi téli olimpián.

A két ország delegációinak szerdai megbeszélését követően kiadott közös nyilatkozatból ezen felül kiderül, hogy Észak-Korea összességében 550 fővel képviselteti majd magát a téli játékokon, a sportolók és hivatalos személyek mellett 230 fős szurkolói csoport, 140 művész és 30 tekvondós lesz ott az olimpián. Az északi küldöttség jövő csütörtökön utazik át a dél-koreai játékok helyszínére. A két koreai csapat nem először vonul együtt olimpián, 2000-ben a sydneyi és 2004-ben az athéni játékokon is közös zászló alatt szerepeltek a megnyitón, az ugyanakkor először fordul elő, hogy bármilyen sportágban közös együttest indítsanak. Ezt megelőzően egyszer, 1988-ban Szöulban volt olimpia a Koreai Köztársaságban, akkor a Koreai NDK bojkottálta a részvételt. Az észak-koreaiak eddig egyetlen kvótát szereztek a phjongcshangi seregszemlére, méghozzá a Riom Tae Ok és Kim Dzsu Szik műkorcsolyapáros révén, amely szeptemberben a németországi Oberstdorfban rendezett Nebelhorn Kupán vívta ki az olimpiai szereplés lehetőségét. Ugyanakkor a nemzetközi szövetség (ISU) a megadott október 30-i határidőig semmiféle visszajelzést nem kapott, így a duó indulását a Nemzetközi Olimpiai Bizottság engedélyezheti speciális elbírálással. A február 9-én rajtoló játékoknak otthont adó Koreai Köztársaság, illetve a Koreai NDK között egy ideje ismét feszültté vált a viszony, mivel utóbbi interkontinentális ballisztikus rakétát tesztelt, illetve szeptember elején minden korábbinál nagyobb kísérleti atomrobbantást hajtott végre. Az elmúlt napokban azonban közeledés történt, és a határmenti pandmindzsoni egyeztetéseken több megállapodás született.

A megnyitó magyar idő szerint pénteken délben, 12:00-kor kezdődik és itt lehet élőben nézni online stream az M4 Sport televízió közvetítésében. A magyar csapat bevonulása a rövidpályás gyorskorcsolyázók edzése miatt nem lesz teljes. A magyar zászlót Nagy Konrád fogja vinni.

Ebben a kis leírásban bemutatásra kerül, hogy mi módon lehetséges eltüntetni a külföldön élőknek megjelenő "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" üzenetet.

  • 1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  • 2. lépés: várjuk meg míg feltelepül
  • 3. lépés: nyissuk meg a http://www.elokozvetites.com/teli-olimpia/index.html linket majd menjünk rá a jobb felső sarokban lévő ikonra és válasszuk ki Magyarországot
  • 4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt
  • 5. lépés: élvezzük a korlátok nélküli közvetítést
  • megnyitó, ünnepség, opening ceremony, Nagy Konrád, zászló, magyarok, magyar csapat, bevonulás, téli olimpia élőben, élő olimpa, nézni, nézése, online stream, az interneten, web tv, m4 sport, tv phjongcshang, dél korea, sport, Alpesisí, Biatlon, Bob, Curling, Északi összetett, Gyorskorcsolya, Hódeszka, Jégkorong, Műkorcsolya, Rövidpályás gyorskorcsolya, Siakrobatika, Sífutás, Súugrás, Szánkó, Szkeleton