Élő Közvetítés | Online Stream

2018 téli olimpia élőben online stream élőben

 Téli Olimpia Phjongcshang 2018

  Élő online stream közvetítés

2018 téli olimpia élőben online stream élőben
Szurkoljunk együtt a magyaroknak egy bíztató "tetszik"-el >>   
február 9. Megnyitó | a magyar csapat bevonulása videó  
>>
február 25. ZÁRÓ ünnep | Véget ér az Olimpia  
12:00-kor

M4 sport online stream live élő
m4sport.hu extra stream2 online live élő
m4sport.hu extra stream2 online live élő

Most megy az M4 Sport Televízión


SPORTÁGAK | Téli olimpia, Pjongcsang (Phjongcshang)

2018 február 9-25 | Internetes közvetítés | olimpia online livestreamM4 Sport TV élő online stream

Ha szereted a téli olimpiát, oszd meg másokkal is

BOB

Online stream

Február 18-24.


SZKELETON

Online stream

Február 15-17.


Magyar résztvevők a 2018-as téli olimpián

Pyeongchang 2011-ben nyerte el a jogot az olimpia megrendezésére, a németországi München és a franciaországi Annecy elől. A koreai város már a 2010-es és 2014-es játékok megrendezésére is pályázott, így régi álom vált valóra azzal, hogy a téli olimpia Dél-Koreába költözik jövő februárban. Pyeongchang Dél-Korea északkeleti részén, a fővárostól 180 km-re keletre található. A 700 méter tengerszint feletti magasságban elterülő település és annak környéke ideális hely a téli sportokat kedvelők számára. A Passion. Connected. szlogen egy olyan világra utal, ahol mindenkit összeköt a téli sportok iránt érzett közös szenvedély. Egy olyan világról beszél, ami nyitott minden korosztály felé a világ bármelyik részéről, ami képes új irányokat behozni a téli sportok folyamatos növekedése érdekében. A szenvedély egy nagyon erős érzés, Pyeongchang pedig egy olyan nemzetközi fesztiválnak szeretne helyet adni, ahol a koreaiak megoszthatják saját érzéseiket, szenvedélyeiket. A szenvedély emellett kifejezi az olimpiai spiritust és a koreaiak melegszívűségét is.

A pjongcsangi téli olimpiát február 9. és 25. között rendezik, az első beköltöző sportolókat február elsejére várják. A 922 lakásos kangnungi falu csak az olimpia idején üzemel majd, a 600 lakásos phjongcshangi viszont a paralimpián is. Előbbi 5,2 milliárd, utóbbi 4,34 milliárd forintnak megfelelő wonba került. Ez lesz az első téli játékok a Koreai Köztársaságban, amely szöuli helyszínnel 1988-ban nyári olimpiának adott otthont. A falu alapkövét 2015. szeptember 22-én rakták le. Az építkezés 2015-ben számított ára 152 millió dollár (körülbelül 42 milliárd forint) volt. A falu 42 ezer négyzetméteren terül el. A beruházás várható befejezése 2017 szeptemberében lesz. Az épületekben 3500 személy elhelyezésére lesz lehetőség. Az olimpia után az építményeket lakásként használják tovább. A logót a koreai abc, a Hangeul inspirálta, megtalálható benne Pyeongchang nevének két első hangja. A ㅍ (p) egy olyan nyitott teret szimbolizál, ahol együtt ünnepelhetjük a sportolókkal a téli sportokat. A ㅊ (ch) egyrészt szimbolizálja a havat és a jeget, másrészt pedig a téli sportok csillagait – azokat az atlétákat, akik kivételesen jól teljesítenek a játékokon. A logó színei egyrészt az olimpiai zászló színei, másrészt pedig Korea öt hagyományos színét mutatják be.

Még nem ért véget a téli olimpiai kvalifikáció, de a MOB úgy gondolja, a jelenlegi számítások szerint 17-19 magyar versenyző utazhat a phjongcshangi játékokra - jelentette ki Molnár-Bánffy Kata, a magyar téli olimpiai csapat sajtóattaséja, a MOB kommunikációs és marketingvezetője a DIGI Sport Televízió Reggeli Start című műsorában hétfőn, 59 nappal a játékok megkezdése előtt. „Tíz fő rövidpályás gyorskorcsolyázó részvétele már hivatalosan is biztos, de a MOB még plusz 7-9 sportolóval is számol. Nagy Konrád hétvégén megerősítette világranglista-pozícióját, ami alapján feltételezzük, hogy nagypályás gyorskorcsolyázónk is lesz a csapatban és a sísportban is várunk jópár kvótát, de a visszaosztásokban is reménykedünk még; január 29. lesz az utolsó dátumunk, amíg reménykedhetünk, és derül ki bizonyos sportolók számára, hogy mehetnek-e vagy sem” - mondta a sajtóattasé. Hozzátette: a teljes delegáció mintegy negyven fős lesz, két olimpiai faluban kap elhelyezést, külön a havas és külön a jeges sportágak képviselői, a létesítményeknek, versenyhelyszíneknek megfelelően.

A nemzetközi szövetség (FIS) döntése értelmében Magyarország is indulhat az alpesi sízők csapatversenyében a február 9-én rajtoló pjongcsangi téli olimpián, így a férfiaknál és a nőknél is két-két versenyző képviselheti majd az országot. A magyar sportolói küldöttség 19 fős lesz Dél-Koreában – adta hírül a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja.

A Magyar Síszövetség (MSSZ) csütörtökön arról tájékoztatott, hogy az alpesi csapatverseny 16 kvótája közül – ebből egy a házigazdáé – többet is visszamondtak, ezek egyikét kapta meg Magyarország. A FIS honlapja szerint Magyarország a 19. helyen áll a rangsorban, azaz negyedik tartalék volt, ám Liechtenstein és Horvátország után a legjobb lemaradók közül Japán és Szerbia is lemondott a részvételről – olvasható az olimpia.hu-n. Az MSSZ hétfőn úgy határozott, hogy a férfiaknál Kékesi Mártont, a nőknél pedig Hozmann Szonját és Maróty Mariannt jelöli a csapatba. A nők esetében ugyanakkor jelezte, hogy – a térdszalagszakadást szenvedő Miklós Edit eredményei révén járó két indulási joggal – csak abban az esetben mehet mindkét síző, ha a FIS elfogadja az egyik kvóta B-kvalifikációs versenyzőhöz kerülését. A legfrissebb fejlemények után ugyanakkor erre már nem kell várni, mivel a csapatversenyben való szerepléssel automatikusan két-két helyet szerez az adott ország. A férfiaknál Kékesi Márton mellett Samsal Dalibor lesz tagja az együttesnek. Kapitány Ildikó, a magyar szövetség főtitkára arról is beszámolt, hogy a csapattagok egyéniben is indulhatnak. Tájékoztatása szerint a két női versenyző műlesiklásban és óriás-műlesiklásban áll még rajthoz, Kékesi minden számban indul, míg Samsal később dönt arról, hogy a lesiklást vállalja-e, de a másik négy egyéni számban versenyezni fog. „Nagyon örülünk a magyar sísport sikerének, legfőképp azért, mert az olimpiák történetében először rendeznek csapatversenyt, és nagy dolog, hogy a magyar sízők is ott lesznek. Sajnálom, hogy ennek a sikernek nem lehet részese Miklós Edit. De bízunk benne, hogy a Samsal Daliborral kiegészült csapat a legjobb eredményeket tudja hazahozni alpesi síben is” – nyilatkozta a szövetség honlapján Stark Márton, a szakág szövetségi kapitánya. A magyar sportolói küldöttség így 19 fős lesz Pjongcsangban. Rövid pályás gyorskorcsolyában Bácskai Sára Luca, Heidum Bernadett, Jászapáti Petra, Keszler Andrea, Kónya Zsófia, Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Oláh Bence, gyorskorcsolyában Nagy Konrád, míg műkorcsolyában Tóth Ivett képviseli a színeinket. Alpesi síben Kékesi, Dalibor, Hozmann és Maróty indulhat, míg sífutásban az egy-egy magyar szereplési joggal Kónya Ádám és Szőcs Emőke. Szerdán derült ki, hogy Swaney Elizabeth révén a szabad stílusú sí félcső számában is lesz magyar a dél-koreai játékokon.

Ebben a kis leírásban bemutatásra kerül, hogy mi módon lehetséges eltüntetni a külföldön élőknek megjelenő "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" üzenetet.

  • 1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  • 2. lépés: várjuk meg míg feltelepül
  • 3. lépés: nyissuk meg a http://www.elokozvetites.com/2018-teli-olimpia-phjongcshang-pyeongchang-kozvetites-eloben-m4sporttv-online-live-stream.html linket majd menjünk rá a jobb felső sarokban lévő ikonra és válasszuk ki Magyarországot
  • 4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt
  • 5. lépés: élvezzük a korlátok nélküli közvetítést
  • Pjongcsang vagy phjongcshang netán PyeongChang ez a Dél Koreai város néve, ahol a téli olimpia nézhető élőben, élő olimpia, nézni, nézése, online stream, az interneten, web tv, m4 sport, tv phjongcshang, dél korea, sport, Alpesisí, Biatlon, Bob, Curling, Északi összetett, Gyorskorcsolya, Hódeszka, Jégkorong, Műkorcsolya, Rövidpályás gyorskorcsolya, Siakrobatika, Sífutás, Súugrás, Szánkó, Szkeleton