Élő Közvetítés | Online Stream

alpesisí 2018 téli olimpia élőben online stream élőben

 Síakrobatika Online Stream

  Téli Olimpia, Pjongcsang, Élő közvetítés

2018 pjongcsang olimpia élőben online stream élőben

Nézőszám: live stream olympic

Ajánlja ismerőseinek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!


Szurkoljunk együtt a magyaroknak egy bíztató "tetszik"-el >>   

A téli olimpia Síakrobatika versenyszámai online stream

2018 február 9-23 | M4 Sport Internetes közvetítés | olimpia online livestreamM4 Sport TV élőben


Player pjongcsang teli olimpia közvetítés online stream

Most megy az M4 Sport Televízión

Oszd meg másokkal is amit nézel
A 2018. évi téli olimpiai játékokon a síakrobatika versenyszámait a Bokwang Phoenix Parkban rendezik meg február 9. és 23. között. A férfiaknak és a nőknek egyaránt 5–5 versenyszámban osztanak érmeket.

A magyar színekben versenyző Swaney Elizabeth olimpiai kvótát kapott a nemzetközi szövetségtől (FIS), így a síakrobaták félcső számában indulhat a február 9-én rajtoló phjongcshangi téli játékokon, írja az MTI. A FIS honlapja szerint két kvótát osztanak újra ebben a számban, és Swaney - akinek édesanyja magyar - második volt a várakozó listán. A Fullsport SE 33 éves versenyzője pályafutása során 13 alkalommal végzett a világkupa-sorozatban a legjobb 30 között, legjobb eredményét, egy 13. helyet pedig tavaly december 22-én érte el a kínai állomáson. Swaney indulása sporttörténelmi lenne, ugyanis szabadstílusú sízésben még sosem volt magyar résztvevő a téli olimpiákon. A Magyar Sí Szövetség szerdai tájékoztatása szerint az is eldőlt, hogy sílövészetben Magyarország nem jutott kvótához. "Több nagy nemzet visszamondott kvótákat, de a korábbi gyakorlattal ellentétben ezeket most nem osztották újra sílövészetben" - mondta az MTI-nek Kapitány Ildikó főtitkár. Ez azt jelenti, hogy a csíkszeredai születésű Szőcs Emőke, aki Szocsiban sílövőként versenyzett, sífutásban áll rajthoz a Koreai Köztársaságban. Amennyiben biatlonban indulási jogot kapott volna, akkor sífutásban Papp Ildikó képviselte volna a magyar színeket."

Ebben a kis leírásban bemutatásra kerül, hogy mi módon lehetséges eltüntetni a külföldön élőknek megjelenő "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" üzenetet.

  • 1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  • 2. lépés: várjuk meg míg feltelepül
  • 3. lépés: nyissuk meg a http://www.elokozvetites.com/teli-olimpia/index.html linket majd menjünk rá a jobb felső sarokban lévő ikonra és válasszuk ki Magyarországot
  • 4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt
  • 5. lépés: élvezzük a korlátok nélküli közvetítést
  • téli olimpia élőben, élő olimpa, nézni, nézése, online stream, az interneten, web tv, m4 sport, tv phjongcshang, dél korea, sport, Alpesisí, Biatlon, Bob, Curling, Északi összetett, Gyorskorcsolya, Hódeszka, Jégkorong, Műkorcsolya, Rövidpályás gyorskorcsolya, Siakrobatika, Sífutás, Súugrás, Szánkó, Szkeleton


    Magyar résztvevő az síakrobatika versenyszámban