Visszanézés, videó Budapesti Vizes VB 2017 megnyitó

Budapest, ünnepi megnyitó, koncert | M4 Sport, Duna, Duna World TV - Élő közvetítés, Online Stream

Vizes VB - Budapest Live stream online

  Vizes VB megnyitó ismétlés videó
 •    visszanézés, visszajátszás
 •    Megnyitó: 2017. július 14. 21:00
 •    CeeLo Green koncert, ünnepség, buli

 • Küldj bíztatást a magyar sportolóknak a "tetszik"-kel

 •   
 • Vizes VB - Budapest Live stream online

  Vizes VB - Budapest Live stream online


  A budapesti Vizes VB, Világbajnokság megnyitója videón


  Itt visszanézheti a teljes megnyitó önnepséget a Budapesti Vizes Viágbajnokságról


  17 FINA Vizes Világbajnokság megnyitójának ismétlése
  A főpróba egy részlete:  A 2017-es úszó-világbajnokságot Budapesten és Balatonfüreden rendezik július 14. és 30. között. A világbajnokságot eredetileg a mexikói Guadalajarában rendezték volna. 2015 februárjában Guadalajara visszalépett a rendezéstől, márciusban a 2021-es világbajnokság rendezője, Magyarország átvállalta a 2017-es világbajnokság rendezését. Az úszó-vb-vel egyidőben rendezik a férfi és női vízilabda-világbajnokságokat.

  CeeLo Green, a Crazy és a Fuck you! című slágerek ötszörös Grammy-díjas előadója lép fel a vizes vb megnyitóján.

  CeeLo Green két dalt ad majd elő, gázsija belefér az eredeti költségvetésbe - mondta el a Hvg-nek Gőz. A 120 perces megnyitóból 90 perc lesz a zenei összeállítás. A megnyitón több mint 500 művész, 220 önkéntes és sportoló lesz a színpadon.Az 1974-es születésű Thomas DeCarlo Callaway amerikai R&B/hiphop énekes-dalszerző-producer-színész. Pályája a Goodie Mob nevű atlantai hiphop-zenekarban indult, 1999-ben indította el szólókarrierjét. Ebben az évben közreműködött Santana világsikerű Supernatural című nagylemezén. Első szólóalbuma három évvel később jelent meg CeeLo Green and His Perfect Imperfections címmel, ezt a 2011-es Bright Lights, Bigger City albummal bezárólag összesen hat újabb CeeLo Green-nagylemez követte. 2010-es Fuck You! című szólódala óriási sikert aratott.


  Rengetegen várják izgatottan a 2017-es úszó világbajnokság július 14-i megnyitóját, amelyhez fogható grandiózus sport- és összművészeti eseményt még sosem rendezett hazánk. A színpad a Duna lesz – lebegő 80x10 méteres uszályokkal –, a díszlet pedig a festői budai táj, építészeink remekeivel. Ahhoz viszont, hogy egyedülálló és a világbajnoksághoz méltó produkció szülessen, a háttérben elképesztően koncentrált, kemény munka folyik. A program főrendezője, Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója és a látványtechnikáért felelős ECA2 cég feje, Jean-Christophe Canizares mégsem ezt emelik ki, hanem az örömöt, amellyel a közös eseményre Magyarország és a világ legjobb szakemberei készülnek. A kulisszák mögé pillantva ezt pedig csak megerősíteni lehet.

  A nyitóünnepség megálmodásért Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója, nemzetközileg is elismert operarendező felel, akinek már van tapasztalata az ehhez hasonló szuperprodukciók létrehozásában. Pécs kulturális fővárosként való bemutatkozását is az általa rendezett nyitóünnepség tette felejthetetlenné, illetve a Bahreini Nemzeti Színház megnyitóját is ő álmodta meg. A szakmai kvalitások mellett viszont a vízzel is szoros kapcsolatban áll. „A szüleim nagyon szerették a vizet, úgyhogy a nyarainkat általában vízparton töltöttük. A 12 éves fiam vízilabdázik, a nagypapája örökségét viszi így tovább, aki olimpiai bajnok vízilabdázónk volt. Úgyhogy ez a feleségem révén is a családba kódolt örökség. Egyébként nagyon fontos számomra, hogy a fiam, aki most a KSI-ben serdülő játékos, megélheti, hogy a hazájában rendezik a legnagyobb vizes versenyt" – fejtette ki Káel. A nívós kulturális program mellé azonban megfelelő látványelemeket is párosítani kellett, erre a Jean-Christophe Canizares vezette francia ECA2-t bízták meg a világbajnokság szervezői. A cég több mint 30 éve a világ legjelentősebb eseményeinek látványvilágáért felelős. Az első olyan vállalatok között volt, amelyek széles körű multimédiás megoldásokkal, illetve a tűz, a víz és levegő elemeit felhasználva hoztak létre grandiózus produkciókat.
  A Vizes VB menetrendje, naptári dátum szerint


  HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP
  14. >> 15. >> 16. >>
  17. >> 18. >> 19. >> 20. >> 21. >> 22. >> 23. >>
  24. >> 25. >> 26. >> 27. >> 28. >> 29. >> 30. >>


  Kulcsszavak

  vizes, vb, világbajnokság, tv, televízió, interneten, internet, online élő, élőben, nézni, szinkronúszás, hosszú katinka, úszás, gyurta dániel, cseh lászló, live, stream, vizi, balaton, füred, balatonfüred, városliget, budapest, margitsziget, hajós alfréd sportuszoda, duna aréna, megnyitó, ünnepség, fina 2017, úszás, műúszás, műugrás, vizilabda, nyíltvizi úszás, katie ledecky, sport, közvetít, nézni, látni, követni, magyar, válogatott, magyarország, érem, arany, ezüst, bronz, táblázat,

  Hány aranyat nyerünk a hazai Vizes VB-n?
  0
  1-4
  5-10
  11-15
  16-22
  23 vagy annál többet
  quiz

  Online Stream, Televízió, műsor    
  Copyright © A streamek külső forrásból érkeznek, minden más elem az elekozvetites.com tulajdona.